Soorten Massage’s
Kruidenstempel massage: 60 minuten
Nek, rug en schouder massage: 30 of 60 minuten
Ontspanning massage: 60 minuten
Sport massage: 60 minuten
Traditionele Thaise Massage: 60 minuten
Traditionele Thaise voetmassage: 30 of 60 minuten

Kruidenstempel massage

De kruidenstempel massage werkt als een bron van vitaliteit. Blokkades worden via de energiepunten opgelost en nieuwe vitale energie vloeit door het lichaam.
Een kruidenstempel massage dient niet alleen voor ontspanning, maar ook als hulp voor stressvolle momenten. Deze massage geeft de nodige energie om de problemen aan te pakken.
Onze kruidenstempel massages nemen de zorgen weg van de ziel, helpen tegen stress en wijzen de weg naar innerlijke balans.
Wij gebruiken tijdens de kruidenstempel massages kruiden uit Thailand. Deze kruiden worden verhit en tijdens de massage trekt deze warmte uw spieren in. Dit zorgt ervoor dat uw lichaam tijdens en na de massage warm aan zal voelen en voor tintelingen in uw lichaam kan zorgen.
Onze kruidenstempelmassage is een echte aanrader om eens goed tot rust te komen ! Wij raden u wel aan om van tevoren een afspraak te maken, omdat de kruiden verwarmd moeten worden en dit duurt ongeveer 30 minuten.

Nek rug en schouder massage Massage

3251

Veel mensen hebben regelmatig last van spanning in de nek en schouders of hebben last van rugklachten. Met name wanneer men zittend werk doet en veel achter de computer zit.

De nek-, rug- en schoudermassage bij The Oasis Thai Spa zorgt voor volledige ontspanning van de spieren in dit gebied. Ook hoofdpijnklachten die vaak het gevolg zijn van aanspanning van de spieren in de schouders en nek, kunnen met deze massage verholpen worden.
Wij besteden extra aandacht aan eventuele pijnlijke plekken en zorgen ervoor dat u na behandeling weer ontspannen naar huis gaat.
Een regelmatige nek-, rug- en schoudermassage kan veel klachten waaronder (spannings)hoofdpijn en een verkeerde en gespannen houding (waardoor vaak nog meer klachten ontstaan) voorkomen.

Ontspanning massage

3255

De ontspanningsmassage, ook wel bekend als Zweedse massage, is een van de meest gebruikte massagevormen. Bij deze klassieke massage wordt onder andere gebruik gemaakt van strijken, kneden en kloppen op de huid.
De masseuse voelt vaak waar uw spieren stijf en verhard zijn en hier zal zij dan extra aandacht aan besteden. Tijdens de ontspanningsmassage wordt er speciale massage-olie gebruikt.
De ontspanningsmassages bij ‘The Oasis Thai Spa’ zijn uitermate geschikt voor mensen die zich vermoeid voelen of last hebben van verkrampte of pijnlijke spieren. Maar ook als u niets mankeert is een ontspanningsmassage een zeer prettige ervaring ! Onze ontspanningsmassages zijn dan ook voor iedereen die zichzelf eens goed wil laten verzorgen en lekker wil ontspannen !
Ontspanningsmassages kunnen zowel geestelijk als lichamelijk preventief werken tegen ziekten en voor het behouden van een goede gezondheid.

Een ontspanningsmassage ontspant de spieren en maakt de spieren, pezen en gewrichten soepeler. Daarnaast verbetert het de bloedsomloop van de spieren en de huid en stimuleert het de afvoer van het lymfevocht waardoor ook afvalstoffen en giftige stoffen het lichaam sneller verlaten.
Een ontspannen lichaam helpt om de geest beter tot rust te brengen, zodat de negatieve spiraal van stress en lichamelijke klachten doorbroken kan worden.

Sport massage

Zoals de naam al zegt, is een sportmassage speciaal voor sporters. Deze massage is bedoeld om sportblessures te voorkomen of om klachten ervan te verminderen en het herstel na een blessure te bevorderen. Wanneer een sporter zich regelmatig laat masseren draagt dit bij tot een effectievere training en betere prestaties.
Onze sportmassages kunnen op verschillende momenten worden toegepast, zoals bijvoorbeeld binnen enkele dagen na een training of wedstrijd, voor deelname aan een sportieve activiteit als onderdeel van de warming-up en direct na, of binnen enkele uren na een sportieve activiteit als onderdeel van een cooling down.
Het belangrijkste effect van een sportmassage is de afname van de spierspanning waardoor de doorbloeding verbeterd wordt en waardoor de bouwstoffen beter kunnen worden aangevoerd.
Omdat een sporter zijn lichaam voortdurend onder druk zet is het daarom belangrijk om het regelmatig te laten masseren.
Een sportmassage is dus zeer prettig voor mensen die regelmatig sporten. Niet alleen fysiek maar ook geestelijk heeft het een positieve uitwerking.

Traditionele Thaise Massage

3253

Bij de traditionele Thaise massage wordt het lichaam bewerkt met knieën en ellebogen en vaak ook met het volledige gewicht van de masseuse. Bij traditionele Thaise massage gebruiken wij Thaise kruidenbalm. Bij traditionele Thaise massage worden de spieren gekneed, de ledematen uitgerekt en de rug gebogen om volledige harmonisatie van het lichaam te bereiken en blokkades los te maken.
Deze oude vorm van massage verhindert ziektes, helpt om blokkades op te lossen en verbetert de flexibiliteit van het lichaam.

De traditionele Thaise massage voorkomt en verhelpt zowel lichamelijke als psychische klachten en stimuleert de bloedsomloop en het lymfesysteem waardoor men weer energie krijgt.
Vermoeidheid, hoofdpijn, rug- en nekklachten, stijve spieren en gewrichten en een slechte doorbloeding kunnen door Thaise massage verholpen worden.
Tijdens de traditionele Thaise massage wordt gemakkelijk zittende kleding gedragen; deze massage gebeurt op een matras. In ‘The Oasis Thai Spa’ wordt er tijdens de massages rustgevende muziek gedraaid zodat u zich volledig kunt ontspannen.

Traditionele Thaise Voet massage

3245

Bij de Thaise voetmassage worden de drukpunten op de voetzool gestimuleerd. Een van de voornaamste doelen van de Thaise voetmassage is vermindering van spanning op lichamelijk en psychisch gebied. Thaise voetmassage verbetert de doorbloeding en stimuleert de zenuwbanen.
De organen van de mens zoals hart, longen, maag, darmen en nieren zijn in de vorm van meridianen terug te vinden op de voetzool. De voetzool wordt hierdoor wel als spiegel van het lichaam gezien. Door druk uit te oefenen op bepaalde punten van de voetzool worden de organen gestimuleerd. Thaise voetmassage wordt door veel mensen als zeer aangenaam ervaren.

Het is mogelijk dat u tijdens de voetmassage tintelingen en prikkels voelt. In sommige gevallen kan een (lichte) pijnprikkel voelbaar zijn. Dit zou kunnen wijzen op een blokkade van de energiestroom. Door deze punten vervolgens zacht aan te drukken en te masseren zou de blokkade kunnen worden verhinderd of opgeheven.
Onze Thaise voetmassages brengen uw lichaam tot rust en voorzien de delen die door stress uit balans zijn geraakt van voldoende bloed en energie.

Theme by Hosting-Agency Webhosting| © The Oasis Thai Spa 2018 | Theme design by Kerastase.

Hosting-Agency ready Layout